Water Studio, Austin, TX
       
     
  
       
     
A-104 ELEVATIONS e w.jpg
       
     
A-105 SECTIONS FIN.jpg
       
     
A-104 ELEVATIONS SOUTH fin flat.jpg
       
     
studio 1 flat.jpg
       
     
studio 3 flat.jpg
       
     
Water Studio, Austin, TX
       
     
Water Studio, Austin, TX

This backyard building was designed to be a flexible studio and additional living space. A connection with the exterior is established with large operable doors that connect the interior space to an outdoor deck next to a small pool. Like a camera, the south-facing studio will capture sunlight reflected from the surface of the water, which will be projected across the studio ceiling.

  
       
     

 

A-104 ELEVATIONS e w.jpg
       
     
A-105 SECTIONS FIN.jpg
       
     
A-104 ELEVATIONS SOUTH fin flat.jpg
       
     
studio 1 flat.jpg
       
     
studio 3 flat.jpg